Перфекціонізм — впевненість у тому, що покращення, як особисте, так і інших людей, є тією метою, якої необхідно прагнути людині.

Але навіть якщо людина не перфекціоніст, фраза "Порядок у шафі - порядок у житті!" є для багатьох дуже важливою і нагадує своєрідний нехитрий секрет їхнього комфортного життя.

Саме для них свого часу було винайдено чудові речі, які називаються одним словом – органайзери. В асортименті магазину Tops.ua представлені наступні різновиди органайзерів: для білизни, шкарпеток; комбіновані моделі, для косметики, взуття, для подорожей та багато іншого.

Нижче представлені найпопулярніші моделі серед наших покупців.

Органайзер з дерева Для нього

Неймовірно зручний атрибут для сильної статі стане цінним товаришем на робочому столі чи вдома. Головна особливість – це матеріал: натуральне дерево. Тому дерев'яна підставка для речей особливо сподобається любителям еко-матеріалів, адже цей креативний аксесуар виконаний з натурального горіха.

Характеристики виробу:

модний вигляд;

практичний матеріал – горіх, який просочений олією;

ваші речі завжди під рукою та на видному місці.

Маючи такий чудовий органайзер, ви зможете заощадити час, щоб знайти свій телефон або окуляри, якщо ви часто забуваєте або залишаєте їх щоразу в іншому місці. Полегшіть собі пошук потрібних речей.

Органайзер для сумочки My Easy Bag Green

Практичний виріб, який можна помістити в жіночий ридикюль для зручного зберігання помади, туші та іншої косметики, біжутерії та інших аксесуарів.

Тепер прекрасній дамі не потрібно буде щоразу витягувати всю начинку своєї сумочки, тому що тепер всі необхідні речі будуть у зручному органайзері.

Завдяки наявності кишеньок та відділень різної величини можна легко розмістити всі необхідні речі.

Якість товару доставлятиме Вам задоволення не один рік!

Характеристики:

Матеріал – поліестр

Кількість відділень – 19

Колір – салатовий.

Органайзер-аптечка

Практичний органайзер-аптечка для домашнього користування та автомобіля.

Необхідний виріб є у будь-якої людини, незалежно від статі. Куди б ви не хотіли поїхати, при собі обов'язково слід мати аптечку. Вона містить ліки першої необхідності та особистої потреби.

Корисний органайзер для поїздок, екскурсій, активного відпочинку та відпочинку на природі. Поміститься у будь-який рюкзак, дорожню сумку.

Набор органайзеров Bags-in-Bag

Набір містить:

Сумка-кейс, розмір якої 27х18х7 сантиметрів – з подвійною блискавкою та ручкою для перенесення.

Комфортабельна і практична сумка-бананка, яку можна носити на поясі або через плече, дозволяє зберігати документи і телефон, місткий має габарити 19х10х7,5 сантиметрів. Ремінець у сумці коригується від 55 до 65 сантиметрів.

Органайзер на зразок мішка із зав'язками 23х19х11 сантиметрів – для дрібничок та одягу.

Найбільш місткий органайзер із комплекту 29х22х7 сантиметрів.

Необхідний комплект дорожніх органайзерів на всі випадки життя сімейного відпочинку, переїзду, домашнього зберігання речей та захисту від пилу.

Мне нравится
Рассказать друзьям